Sunday, June 5, 2011

choklad

titta vad jag hittade i affaren igar. har inte tankt pa att det finns Lindt har. det har ar typ den enda chokladen man kan ata har som smakar precis som hemma.

3 comments:

Eleonor said...

Hej vad kul att du skrev till mig! hur hittade du min blogg förresten? =)

Jag var i USA 4 gånger innan jag flyttade hit. Den längsta visiten var på 3 månader.
Jag vill jobba med smink och skönhet. Men det är allt jag vet än så länge! Kanske makeup artist eller sälja smink. Vi får se vad det blir!
Vad gör du för något? Och hur kom du till staterna?
Kram

Trillingnöten said...

Haha, vilken lycka! vet du, för två somrar sen när vi var i New York, hittade vi en Marabou! På en vanlig affär, inte på IKEA. Helt sjukt!

Trillingnöten said...

Halloj! Tack för din kommentar! Det är bara att fråga på :) Jag brukar inte skriva om så "personliga saker" på bloggen angående min man så såna inlägg hittar du inte så jag kan inte länka.
Vi träffades i NY för fem år sen och efter nåt år blev jag gravid. Först var tanken att jag skulle stanna i NY och vi skulle gifta oss men jag fick för mig att det skulle bli bättre i Sverige med jobb och grejer. Tyvärr blev det inte så. Maken gick på SFI ett år kanske och har inte lyckats få jobb och ingen hjälp från ams eller nåt. Han vantrivs enormt. Vi tänkte åka tillbaka i år, men sen blev hans mamma sjuk (hon ska sponsra) så vi ska förmodligen flytta nästa sommar nu. Mycket att planera! Ni har också bott i Sverige alltså? Hur länge? Var i Sverige? Varför vantrivdes han? Vet du, vi kanske kan maila lite? :) MIn mail är djelebean@gmail.com
Det är lite skönt att höra om andra i en liknande situation!